pühapäev, 3. mai 2009

Perilas:)


Laupäeval tõusin kell 5! Milleks? Noo ikka selleks, et üldse võistlema jõuda:P
Hobuse panime peale veerand 8, natuke aega pidi seal küll passima enne, kui isa jõudis, aga ta sai selle eest mingi 3 kg porgandeid ka:D Ma olen niiiiii rahul sellega, kuidas ta mul treikus käis! Mitte ühtegi probleemi! Varem oli võistluste põhiprobleem treikus käimine... Jõudsime Perilasse 25 minutit enne 9-kell 9 oligi esimene start. Panin valmis ja läksin sooja tegema, suht normaalne oli, on olnud paljupalju parem, aga sõidetav oli, eest kangis natuke, ilmselt olin ise ka kange. Parkuur oli ka enam-vähem, alguses ei liikunud üldse ja iga teine tõke läks stekiga, aga noh, lõppkokkuvõttes olime 5-ndad:P
Järgmise parkuuri rada oli sama ja algas üsna pea, seal ma üritasin mingit aega ka teha ja võtsin juba alguses tempo üles(kuigi oli kaheosaline) , igaljuhul käki keerasin ikka kokku. Peale neljandat oli pööre kohe vasakule ja ma hakkasin teda juba õhus pöörama, st pöörasin konkreetselt taguotsa lati peale ja latt tuli alla. Nii ikka ei teeks ju?:S See oli teine kord nelja aasta jooksul kui Blanx on mul võistlustel midagi alla tõmmanud:D Esimene kord oli mingi 2 ja pool aastat tagasi Valgerannas, vot nii täpselt tean!:D Sõitsin siis esimese osa lõpuni ja oligi...Ma olin niiiii pettunud endas, hobusega olin väga rahul, sest teises sõidus ta juba liikus ilusti ja ma ei pidanud teda elu eest edasi pressima. Peale enda sõite algasid Helena sõidud ja me pidime niii kaua ootama, sest starte oli vääga palju, ühesõnaga Blanx istus terve päev treikus...Vahepeal võtsin ta välja ja liigutasin, aga ikkagi...kahju oli temast! Helena oli väga tubli, mõlemad sõdud puhtad ja kõrgemas oli 5-es 50-kümnest:) Me Blankaga üritame järgmine nv Vääna minna ja miskit sõidu moodi ka sõita:)
Hüüru jõudsime  umbes pool 8 õhtul...Liial oli veel kaks hobust sõita ja tegelikult ka minul üks ja tall pannakse nv 8 kinni:D Aga lõppkokkuvõttes Liia sai oma loomad sõidetud, üks oli ühe seljas, teine teise seljas. Aitäh Liia, et viitsisid minuga kaasa tulla!
A muide, mina oli neil võistlustel nagu mingi hm....ma ei teagi:D Igaljuhul enne esimest sõitu läks mul saapalukk totaalselt katki ja enne teist sõitu tuli redikal nööp eest ära:D:D:D!

3 kommentaari:

Grete ütles ...

tublid:) Mis kõrgusi sõitsite üldse:P?

Karin ütles ...

Ega ma meelga jätsin kirjutamata:D

Aga mis seal siis ikka: 70cm ja 80cm:D aga see oli meil esimene võistlus alates eelmise aasta kevadest, niiet...iga võitlusega proovime järjest rohkem arvestatavat sõitu sõita:) Väänas sõidan juba meeter ja meeterviis, vaatame kuidas läheb:)

Grete ütles ...

ega ei saagi kohe kõrgustesse ronida peale pikka pausi:)